fi sv en ru

Maksutavat ja maksuehdot

Maksutavat ja maksuehdot


Tarjoamme sinulle perinteisen käteis- ja korttimaksun lisäksi rahoituspalveluvaihtoehdon, jolloin rahoituspäätöksen tekee ja rahoituksen myöntää Resurs Bank. Voit siis valita elämäntilanteeseesi sopivimman rahoitustavan toimenpiteelle ja jakaa halutessasi maksun hyvinkin joustavasti pitkälle maksuajalle. Lue alta lisää maksutapavaihtoehdoistamme.

Käteis-, kortti- ja tilisiirtomaksu

  • Käteismaksu klinikalla ennen toimenpidettä
  • Korttimaksu klinikalla ennen toimenpidettä
  • Mikäli haluat maksaa toimenpiteen ennakkoon: Tilisiirtomaksu, joka maksetaan viimeistään 3 päivää ennen toimenpidettä. Ota suorittamastasi maksusta kuitti mukaan tullessasi toimenpiteeseen klinikalle. Maksun suoritus todetaan klinikallamme myös pankkitililtämme.

Resurs Bank -rahoitus

Resurs Bank myöntää rahoitusta asiakkaidemme toimenpiteitä varten. Resurs Bank myöntää rahoitusta myös pieniin toimenpiteisiin. Lainan maksimisuuruus on 6000 €. Jos haluat käyttää tätä maksutapaa, tee hakemus ajoissa: myönteisen rahoituspäätöksen tulee olla valmiina ennen toimenpiteen tarkan suoritusajan varaamista. Rahoituspäätös tulee yleensä muutamassa päivässä ja on voimassa kuukauden ajan sen myöntämisestä lukien.

Kuka voi hakea lainaa?

  • Olet vähintään 23-vuotias.
  • Sinulla on säännölliset työ- tai eläketulot vähintään 17 000 € vuodessa.
  • Sinulla ei ole maksuhäiriötä
  • (Et tarvitse lainan hakemiseen vakuuksia tai takaajia)
Lue lisää Resurs Bank -rahoituksesta

Huomaa, että rahoituksen myöntämisestä päättää Resurs Bank -rahoituslaitos. Plastic Surgery Center ei myönnä rahoituksia eikä päätä hakemusten hyväksymisestä/hylkäämisestä.

Huomioitavaa anestesialeikkauksista

Anestesialeikkaukset on maksettava viimeistään 14 päivää ennen leikkausta. Jos anestesialeikkaus perutaan 10 päivää ennen leikkausta tai tätä myöhemmin ilman perusteltua syytä (esim. asiakkaalla on lääkärintodistus), suoritettua maksua ei voida palauttaa.

Huomioitavaa paikallispuudutuksessa tehtävistä toimenpiteistä

Mikäli paikallispuudutuksessa tehtävä toimenpide (esim. silmäluomileikkaukset, rasvaimut) perutaan 7 pv ennen toimenpidettä tai tätä myöhemmin ilman perusteltua syytä (esim. asiakkaalla on lääkärintodistus), veloitamme toimenpiteen hinnasta 50%.

Huomioitavaa pientoimenpiteistä

Mikäli pientoimenpide (esim. täyteaine- ja botoxhoidot sekä lasertoimenpiteet) perutaan 48 tuntia ennen pientoimenpidettä tai tätä myöhemmin ilman perusteltua syytä (esim. asiakkaalla on lääkärintodistus), veloitamme pientoimenpiteen hinnasta 50%.

Toimenpiteeseen saapumatta jättäminen maksuehtojen noudattaminen, veloitukset.

Jos asiakas jättää saapumatta sovittuun toimenpiteeseen ilman perusteltua syytä (asiakkaalla on esim. lääkärintodistus), veloitamme varatun toimenpiteen hinnasta 50 %.

Mikäli asiakas saapuu toimenpiteeseen kykenemättä suorittamaan maksua näillä sivuilla esitettyjen maksutapaehtojen mukaisesti, toimenpide peruuntuu ja veloitamme varatun toimenpiteen hinnasta 50%.

Mikäli asiakas jättää saapumatta maksuttomaan konsultaatioon ilman perusteltua syytä ( asiakkaalla on esim. lääkärintodistus ), veloitamme varatusta ajasta 80 €.

Anestesialeikkaukseen saapumatta jättämisestä veloitamme koko suoritetun maksun. Kts. Huomioitavaa anestesialeikkauksista.