fi sv en ru

Aknearpien poisto laserilla

,

Aknearpien poisto laserilla

Aknearpien poisto laserilla Ota yhteyttä

Olemme erikoistuneet aknearpien hoitoon laserilla

Ihon arvet epätasaisuudet aknen jälkeen voidaan tehokkaasti hoitaa uudella huippumodernilla FRX SmartPulse Laserilla. Erittäin turvallinen, tehokas ja nopea menetelmä on ollut jymymenestys muun muassa Yhdysvalloissa vuodesta 2010 lähtien. Suosio perustuu erittäin hyviin hoitotuloksiin ja nopeaan toipumisaikaan.

Moderni laserteknologia

FRX SmartPulse-hiilidioksiidilaser on kehittynein ihon laserhoidossa käytettävä teknologia. Huipputeknologinen lasermenetelmä on kehitetty kasvojen ja myös vartalon aknearpien hoitamiseen. Menetelmän monipuolisten mahdollisuuksien ansiosta jokainen hoito räätälöidään yksilöllisesti potilaan iholle optimaalisen hoitotuloksen saavuttamiseksi. Laser aktivoi ihon omat korjaus- ja paranemismekanismit, jolloin ihon uudistuminen ja tasoittaminen käynnistyvät luonnollisesti.

Käyttökohteet

SmartPulse Laseria voidaan käyttää muun muassa seuraaviin kohteisiin: Epätasainen ja huonokuntoinen iho, aknearvet kasvojen- ja vartalon alueilla, muut arvet ja ihovauriot, ihohuokoset.

Pysyvät ja luonolliset tulokset

Toimenpide kestää kokonaisuudessa noin yhden tunnin, puudutusvoide pidetään ensin 45 minuuttia ja lasertoimenpide kestää noin 15-20 minuuttia. Akneravet voivat tarvita 2–5 hoitokertaa ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Tulokset näkyvät jo muutamia viikkoja toimenpiteen jälkeen, koska iho stimuloituu ja alkaa tuottamaan kollageenia.

Tulokset paranevat vähitellen 6–8 kuukauden kuluessa ja jäävät pysyviksi, koska laser aktivoi ja stimuloi ihon omia mekanismeja ja lisää kollageenin ja elastiinin määrää. Lisätietoa saat klinikaltamme numerosta 09 278 3038 tai sähköpostitse osoitteesta info@plasticsurgery.fi

Toimenpide voidaan suorittaa Helsingin, Tampereen tai Turun klinikalla.

Aknearpien poisto laserilla, hinnasto:

Molemmat posket 780 euroa
Otsa 640 euroa
Suun ympärys 640 euroa
Koko kasvot 1540 euroa
Kaula 590 euroa

Hinnat sisältävät kaiken, muita kuluja ei lisätä.

Maksa erissä

Voit myös rahoittaa toimenpiteen PSC hoitotilillä, jonka etuja ovat muun muassa 24 kuukauden koroton maksuaika.

Suuntaa antava osamaksuesimerkki (koko kasvot):

Maksuaika               Kuukausittainen lyhennys

12kk                         104 €/kk
24kk                           52 €/kk
48kk                           26 €/kk
72kk                           17 €/kk

Huom! Kuukausittaiset summat sisältävät lyhennyksen sekä mahdollisen koron. Mahdolliset käsittelymaksut sekä tilimaksu lisätään kuukausierään valitsemanne maksuvaihtoehdon mukaisesti. Mahdollinen tilimaksu lisätään jokaiseen valittuun maksusuunnitelmaan.

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

 

Ennen ja -jälkeen kuvia laserhoidoista suoritettuna FRX SmartPulse laserilla

Aknearpien hoito ennen jälkeen

Ota yhteyttä   Konsultaatio   Ennen ja jälkeen -kuvia

 

Hakusanat: Fraktionaali laseri, ultrapulse, smartpulse, smartxide, smartxide DOT, hiilidioksiidilaser, smartxide-2, active FX, Deep FX, DEKA, Lumenis, Fraxel, ultra pulse, aknearpien poisto, aknearpien hoito, aknearvet