fi sv en ru

Huulten muotoilu ja täyttö

Huulten muotoilu ja täyttö

Meillä on useiden vuosien kokemus huulten suurentamisesta ja täytöstä. Ota yhteyttä

Huulet ovat kasvojemme keskipiste. Kauniin symmetriset ja täyteläiset huulet antavat meistä sensuellin vaikutelman ja erityisesti naisilla huulet ovat aina olleet eräs tärkeimmistä feminiinisyyden toteuttamisen osa-alueista. Mikäli ei ole luonnostaan saanut täyteläisiä huulia, mutta haaveilee sellaisista, auttaa plastiikkakirurginen huulten täyttö ja muotoilu tekemään huulista mieleiset. Meillä Plastic Surgery Centerissä on useiden vuosien kokemus huulten suurentamisesta ja täytöstä. Toimenpide toteutetaan erittäin ammattitaitoisesti ja aina parhaita täyteaineita käyttämällä, mikä takaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Huulten suurentaminen tehdään turvallisesti ja varmasti huippumodernilla klinikallamme Helsingissä. Erikoistunut sairaanhoitaja suorittaaa kaikki toimenpiteet asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Huulten täyteaine ja toimenpide maksaa klinikallamme yhteensä 330 euroa (0,5 ml) tai 425 euroa (1,0 ml) eikä muita kustannuksia lisätä hintaan.

Huulten muotoilu asiakkaan toiveiden mukaan

Huulten muotoilu on nykyisin yhä suositumpaa, sillä toimenpide on melko vaivaton ja nopea ja käytettävä tekniikka sekä täyteaineet kehittyvät koko ajan. Näyttävät huulet ovat olleet myös maailmalla kasvava trendi jo pitkään. Luonnostaan huulten muoto ja asento riippuvat geeneistä sekä kasvojen muodosta ja hampaista. Jos yksilö kokee, etteivät huulten mittasuhteet ole kasvojen kanssa sopusoinnussa, voidaan huulten muotoa ja paksuutta korjata helpolla toimenpiteellä meillä Plastic Surgery Centerissä.

Huulten uudelleenmuotoilun tarpeet voivat olla vaihtelevia yksilöstä riippuen. Esimerkiksi erinäiset vammat tai tapaturmat kasvoissa voivat vaikuttaa radikaalisti myös huulten ulkonäköön, jos esimerkiksi huulen lähelle syntyy pysyvä arpi. Tällaiset vammat voivat aiheuttaa korjaustarvetta huulissa. Huulten muotoilun tarpeeseen voi vaikuttaa myös ikääntyminen ja näin ollen kasvojen elastisuuden heikentyminen, jolloin suupielet voivat ”valua” alaspäin, eivätkä huulet enää näytä yhtä täyteläisiltä kuin aiemmin. Ikääntyminen näkyy etenkin juuri huulten ohentumisena ja huuliin muodostuvina juonteina. Toisaalta esimerkiksi nuoremmilla henkilöillä syy toimenpiteelle voi olla myös puhtaasti esteettinen: halu saada näyttävämmät ja symmetrisemmät huulet. Huulten muotoilu ja täyttö voivat muuttaa kasvojen ilmettä hetkessä ja kohottaa näin myös itsetuntoa kokonaisuudessaan, mikäli huulet ovat aiemmin muodostaneet selkeän ongelmakohdan yksilön minäkuvassa.

Paras menetelmä valitaan konsultaation avulla

Muotoilutoimenpiteissä huulia voidaan muokata joko leikkaamalla, lisäämällä huuliin omaa kudosta tai täyttämällä huulia vierasaineella. Siirrettäessä potilaan omaa kudosta huulen sisään voidaan huulen paksuutta ja muotoa korjata. Tämä tapahtuu joko siirtämällä kudosta huuliin sopivan muotoisena palana tai ruiskuttamalla sitä huulen sisään mikrosiirteinä. Potilaan halutessa selkeää muutosta huulten paksuuteen voidaan täytteenä käyttää esimerkiksi ihon syvempää osaa eli dermistä. Dermistä voidaan ottaa esimerkiksi nivusesta ja mukana voidaan siirtää myös tarvittava määrä ihonalaista rasvaa. Rasvansiirto huuliin voidaan tehdä myös rasvaimukanyylilla ottamalla ihonalaista rasvaa vartalolta tai alaraajoista. Käytämme Plastic Surgery Centerissä vain parhaita huulten täyteaineita. Täyteaineita on kahdenlaisia, sekä pysyviä että liukenevia. Molemmissa on omat hyvät puolensa: pysyvissä aineissa myöhempien komplikaatioiden riski on aavistuksen suurempi, mutta tulos pysyvä. Liukenevissa aineissa riskit ovat vähäisempiä, mutta toimenpide joudutaan uusimaan tietyin väliajoin tuloksen ylläpitämiseksi. Huulten täyttö ja muotoilu tehdään klinikallamme pääosin paikallispuudutuksessa. Toimenpiteestä toipumiseen kannattaa varata aikaa vähintään puolitoista viikkoa, sillä huulen kudos turpoaa helposti toimenpiteen jälkeen, ja näin ollen sairaslomaa on syytä varata riittävästi työn luonteesta riippuen.

Ilmaisen konsultaatiomme avulla selvitämme parhaan menetelmän juuri sinulle. Konsultaatiossa suunnittelemme toimenpiteen yhdessä potilaan kanssa potilaan omia toiveita kuunnellen. Käymme läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot sekä mahdolliset riskit, joita plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin aina luonnollisesti liittyy. Konsultaatio voidaan toteuttaa myös kuvien perusteella, sivujemme kuvakonsultaatio-osiossa.

Toimenpide voidaan suorittaa Helsingin, Tampereen tai Turun klinikalla.

Jos haluat varata ajan huulten muotoiluun / täyttöön, ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon 09 278 3038 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@plasticsurgery.fi
Hinnat:

0,5 ml 330 euroa
1,0 ml 425 euroa
Hintoihin sisältyy täyteaine + toimenpide. Muita kustannuksia ei lisätä.

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Ota yhteyttä   Konsultaatio   Ennen ja jälkeen -kuvia