fi sv en ru

Huulten muotoilu ja täyttö

Huulten muotoilu ja täyttö

Meillä on useiden vuosien kokemus huulten suurentamisesta ja täytöstä. Ota yhteyttä

Meillä Plastic Surgery Centerissä on useiden vuosien kokemus huulten täytöstä ja muotoilusta. Huulten muotoilu on nykyisin yhä suositumpaa, sillä se on vaivaton ja nopea toimenpide.

Mikäli asiakas kokee, ettei ole luonnostaan saanut täyteläisiä huulia, mutta haaveilee sellaisista, auttaa huulten täyttö ja muotoilu tekemään huulista mieleiset. Toimenpide toteutetaan erittäin ammattitaitoisesti ja aina parhaita täyteaineita käyttämällä, mikä takaa kauniin ja luonnollisen lopputuloksen. Käytämme klinikallamme turvalliseksi testattuja täyteaineita.

Huulten muotoilu ja täyttö voivat muuttaa kasvojen ilmettä hetkessä ja kohottaa näin myös itsetuntoa, mikäli huulet ovat aiemmin muodostaneet selkeän ongelmakohdan yksilön minäkuvassa. Syyt huulten täyttöön hakeutumiselle vaihtelevat yksilöllisesti. Nuoremmilla henkilöillä syy toimenpiteelle on usein puhtaasti esteettinen, eli halu saada suuremmat, näyttävämmät ja sileämmät huulet. Huulia voidaan myös kosteuttaa hyaloronihapolla, muuttamatta niiden kokoa tai muotoa. Ikääntyminen puolestaan vaikuttaa huuliin siten, että niiden täyteläisyys ja kosteus heikkenee ja juonteita alkaa ilmestyä sekä huuliin että suupieliin. Huulten täyttö auttaa tekemään huulista mieleiset, sillä täyteaineen määrää säätelemällä saadaan juuri niin paljon tai niin vähän täyttöä kuin henkilö itse haluaa.

Yhden hoitokerran vaikutus näkyy välittömästi ja vaikutus kestää jopa useita kuukausia. Vaikka toipumisaikaa ei tarvita, kannattaa muistaa, että täyteainehoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä mm. hieman punoitusta, mustelmia tai turvotusta. Täyteaineen vaikutus ei ole lopullinen, joten mikäli huulista halutaan pysyvästi täyteläisemmät, on säännöllinen huulien uudelleenkäsittely tietyin väliajoin tarpeen.

Muotoilutoimenpiteissä huulia voidaan muokata joko leikkaamalla, lisäämällä huuliin omaa kudosta tai täyttämällä huulia täyteaineella. Leikkaus voidaan toteuttaa esimerkiksi buffaloplastia–menetelmällä.

Voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa arvioimme kokonaisvaltaisesti asiakkaan tavoitteet, tilanteen ja toiveet hoidosta. Konsultaation pohjalta teemme sinulle esteettisen hoidon suunnitelman, joka myötäilee luonnollista ja sopusuhtaisten piirteiden saavuttamista.

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Ota yhteyttä Konsultaatio Ennen ja jälkeen -kuvia