fi sv en ru
Karvanpoisto laserilla

Karvanpoisto laserilla Ota yhteyttä

Teemme ihokarvojen poistoja uudella ja ainutlaatuisella Deka Synchro Replay -laserilla. Käytössämme ovat tummemmille ihotyypeille suunniteltu Nd-yag –laser sekä vaaleammille ihotyypeille suunniteltu Alexandrite -laser. Laserlaitteen toiminta perustuu sen absorboitumiseen karvan väripigmenttiin. Lasersäde kuumentaa karvan ja tuhoaa karvatupen, jolloin karvankasvu käsitellyltä alueelta loppuu. Valkoisiin ja värittömiin karvoihin lasersäde ei tehoa.

Turvallinen toimenpide

Karvojen poisto laserilla on turvallista ja tehokasta, eikä se vaurioita ihoasi. Esteitä laserhoidolle ovat raskaus sekä ihoa herkistävät lääkeaineet. Lisäksi kesäaikaan tulee huomioida liiallisen rusketuksen voivan olla este laserhoidolle. Toivomme, että muuttuvissa tilanteissa huomaat kertoa näistä laserhoitajallesi.

Toipuminen

Ihon punoitus sekä lievä turvotus on normaalia hoidon jälkeen ja häviää muutamassa päivässä. Myös pienet vesikellot ja lievät palovammat ovat mahdollisia, tosin harvinaisia. Suihkussa voi käydä normaalisti, mutta saunomista ja hikiurheilua tulisi välttää välittömästi toimenpiteen jälkeen. Käsiteltävää aluetta tulee suojata voimakkaalta auringolta non 3-4 viikon ajan, sillä alue voi pigmentoitua tai palaa herkästi. Suosittelemme käyttämään SPF 50 –aurinkosuojakerrointa hoidetulla ihoalueella.

Jatkohoito

Ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi hoitoja tulee tehdä keskimäärin 6-12 kertaa ja lopullinen käyntikertojen määrä riippuu olemassa olevien karvojen määrästä. Hoitokertojen väleissä tulee pitää 6-12 viikon tauko, jonka aikana kuollut karva kasvaa pois ja uudet ilmestyvät tilalle. Karvankasvu on epätasaista, joten hoitokerrat ovat toisistaan poikkeavia, eikä karvan väheneminen tapahdu lineaarisesti. Jokaisella hoitokerralla käsitellään tietyn kasvuvaiheen karvoja ja karvan kasvuvauhti on täysin yksilöllistä.

Konsultaatio antaa paljon lisätietoja sinua kiinnostavasta toimenpiteestä. Konsultaatiossa hoitaja kertoo sinulle kaikista toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista eli siihen valmistautumisesta, tapahtumista ja jälkihoidosta. Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella.

Karvanpoisto laserilla (hinta/hoitokerta)

Sääret 290€
Reidet 290€
Kainalot 250€
Selkä tai rinta 400€
Brasilialainen (brassi) 360€
Bikiniraja 200-340€
Kasvot 150-250€
Koko vartalo naiset alk. 800€, miehet alk. 900€

Mikäli asiakas on kiinnostunut useamman alueen hoidosta, niin teemme hoitoja myös ns. pakettihinnoilla. Lisää tietoa hoidosta ja hinnastosta saa maksuttomassa konsultaatiossa.

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Ota yhteyttä Konsultaatio Ennen ja jälkeen -kuvia