fi sv en ru

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnit

Olemme erikoistuneet kestopigmentointeihin Ota yhteyttä

Plastic Surgery Center tarjoaa luonnollisia kestopigmentointeja kulmakarvojen, silmien ja huulten rajauksien korostamiseen. Kulmissa käytämme 3D-tekniikkaa, jossa kulmakarvat piirretään karva kerrallaan. Tekniikalla jäljitellään asiakkaan omia kulmakarvoja ja niiden kasvusuuntaa. 3D-tekniikalla saadaan tehtyä kauniit ja luonnolliset kulmat myös henkilöille, joilla ei ole kulmakarvoja lainkaan. 3D- tekniikalla kulmat saavat ryhtiä ja kehystävät kauniisti kasvoja.

Kestopigmentointi -tekniikka on hyvin lähellä tatuointitekniikkaa, mutta pigmentoinneissa väri jää vain ihon ylimpään kerrokseen eli epidermikseen.

Kestopigmentointien etuja ja hyötyjä

  • huoliteltu ilme myös ilman meikkiä
  • kulmien pigmentoinnit kehystävät kauniisti kasvoja
  • nopeuttavat meikkaamista ja helpottavat siten elämää
  • hyvä ratkaisu, mikäli iho on rasvoittuva eikä meikki pysy iholla
  • silmien rajauksilla silmien muoto ja väri tulevat paremmin esille
  • huultenrajaukset korostavat huulten muotoa kauniisti sekä tuovat täyteläisyyttä huulille. Rajauksilla voidaan myös korjata huulten epäsymmetrisyyttä.
  • hyvä ratkaisu, mikäli harrastat urheilua ja meikki ei pysy iholla

Turvallinen toimenpide

Yhden alueen kestopigmentointiin tulee varata aikaa 1,5 tuntia. Kaunis ja luonnollinen kestopigmentointi saavutetaan esipiirroksen avulla. Ennen toimenpidettä pigmentoitavalle ihoalueelle levitetään puudutevoidetta ja puudutetta lisätään toimenpiteen aikana. Tämä tekee toimenpiteestä kivuttoman. Kestopigmentoinnit tulee tehdä kaksi kertaa pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Toinen käsittelykerta eli vahvistuskäsittely voidaan tehdä neljän viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta, kuitenkin viimeistään kolmen kuukauden sisällä.

Suosittelemme pigmentointien vahvistuskäsittelyä noin 1-3 vuoden välein, sillä lopputulos haalistuu vähitellen ihon uusiutumisen myötä. Hoidosta toipuminen on nopeaa.

Toipuminen

Kestopigmentointien paranemisaika on noin viikko (4-7 pv) riippuen pigmentoidusta alueesta. Pigmentointien jälkeen on vältettävä noin viikon ajan auringonottoa ja solariumia, hikoilua aiheuttavaa urheilua sekä saunomista ja uimista.

Konsultaatio antaa paljon lisätietoja sinua kiinnostavasta toimenpiteestä. Konsultaatiossa hoitaja kertoo sinulle kaikista toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista eli siihen valmistautumisesta, tapahtumista ja jälkihoidosta. Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella.

Kestopigmentoinnit

3D kulmat 320€
Eyeliner 320€
Huulet 320€
Vahvistuskäsittely 170€
Muualla tehtyjen kestopigmentointien vahvistus 240€
Pakettihinnat:
3D- kulmat, eyeliner, huulet: 1176€ (sisältää vahvistus käsittelyt)
Kestopigmentointi + 2 aluetta: 882€ (sisältää vahvistukset)

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Ota yhteyttä Konsultaatio Ennen ja jälkeen -kuvia