fi sv en ru

Mesoterapia mikroneulaushoidot

Mesoterapia mikroneulaushoidot

Olemme erikoistuneet mesoterapia mikroneulaushoitoihin Ota yhteyttä

Mesoterapia on ihoa elvyttävä, tasoittava ja kirkastava hoitomenetelmä, jossa hoidossa käytettävät aineet viedään ihoon sarjapistoksina. Jokainen yksittäinen mikroneula tekee ihoon pienen reiän, minkä seurauksena iho parantaa itse itsensä luonnollisella tavalla samalla tuottaen kollageenia sekä elastiinia. Mesoterapia mikroneulauksella on veitsetön vaihtoehto, jolla saadaan huomattavia tuloksia juonteiden ja arpien hoidossa.

Hoitoindikaatiot

Hoito sopii aikuiselle iholle, kasvonpiirteiden kohottamiseen, aknearpiin sekä ryppyihin ja ilmejuonteisiin. Mesoterapiassa käytetyllä mikroneulauksella saadaan myös lisättyä ihon kosteustasapainoa tehokkaasti. Tämä vahvistaa ihoa sekä parantaa ihon kuntoa käsitellyillä alueilla. Mikroneulaushoidolla ihosolut elpyvät, iho näyttää raikkaalta, nuorekkaammalta ja tasaisemmalta.

Turvallinen toimenpide

Mikroneulaushoito voidaan tehdä voidepuudutuksella tai ilman puudutusta. Kasvojen mesoterapiahoitoon tulee varata aikaa noin tunti. Hoidon kestoon vaikuttavat hoidettavat alueet. Kasvojen hoidon lisäksi teemme mesoterapiahoitoja myös kaulalle sekä dekolteelle. Hoidon alussa tehdään kevyt kuorinta iholle. Kuorinta aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja valmistaa ihon hoitoa varten.

Käytössämme on yksittäinpakattuja mikroneulaukseen tarkoitettuja hygieniamoduleita., jotka ovat steriilejä sekä kertakäyttöisiä. Mikroneulauksessa käytetään hyaluronihappoa, mineraaleja ja vitamiineja, jotka vähentävät ryppyjä, stimuloivat kollageenituotantoa ja antavat iholle kosteutta ja napakkuutta. Hoito viimeistellään Aftercare- tuotteella, joka lisää ihon kosteustasapainoa, elastisuutta ja tukee ihon uudistumista.

Toipuminen

Mikroneulauksen jälkeen iho saattaa punoittaa ja olla hieman ärtynyt. Punoitus rauhoittuu usein jo ensimmäisen vuorokauden aikana. Kasvojen koskettelua tulee välttää toimenpiteen jälkeen sekä aurinkoa tulee välttää 72h hoidon jälkeen.

Jatkohoito

Parhaat tulokset saadaan sarjahoidoilla. Sarjahoitokertojen suositeltava määrä sekä kuinka useasti hoidot toteutetaan, riippuu ihon kunnosta ja hoitotarpeesta.

Konsultaatio antaa paljon lisätietoja sinua kiinnostavasta toimenpiteestä. Konsultaatiossa hoitaja kertoo sinulle kaikista toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista eli siihen valmistautumisesta, tapahtumista ja jälkihoidosta. Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella.

Mesoterapia mikroneulaushoidot

Kasvot 180€
Kasvot ja kaula 220€
Kasvot, kaula ja dekoltee 260€
Sarjahoidot alk. 160€

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Ota yhteyttä Konsultaatio