fi sv en ru

Ryppyjen poisto injektioilla

, ,

Ryppyjen poisto injektioilla

Olemme erikoistuneet ryppyjen poistoon injektiolla   Ota yhteyttä

Monet pienet yksityiskohdat vaikuttavat kokonaisvaikutelmaan. Samalla kauneusarvot ovat hyvin yksilöllisiä. On luonnollista olla viehättävä ja tuntea itsensä hehkeäksi. Kun kasvoilla on vähemmän ryppyjä, ilme on usein nuorempi, pirteämpi ja iloisempi. Plastic Surgery Centerin injektiohoidot vähentävät ja ehkäisevät kasvojen ryppyjä. Lopputulokset ovat luonnollisia ja esteettisesti miellyttäviä.

Käyttötarkoitukset

Injektiohoidot soveltuvat erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärysryppyjen ehkäisemiseen, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen sekä jännityspäänsäryn (migreenin) hoitoon. Injektiohoito tehoaa ryppyihin rentouttamalla ihon alapuolella olevaa lihaksistoa. Se tekee ihosta sileän ja rypyttömän ja nuorentaa ulkonäköä.

Nopea ja tehokas toimenpide

Injektio on nopea ja tehokas toimenpide, joka kestää enintään kymmenen minuuttia. Toimenpide ei vaikuta päivittäiseen arkeen. Vaikutus alkaa 2–4 päivän kuluttua toimenpiteestä ja kestää 5–8 kuukautta. Toimenpide voidaan uusia miten monta kertaa tahansa, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Injektioiden säännöllinen käyttö ehkäisee ja vähentää tehokkaasti ryppyjen ja uurteiden muodostumista kasvoilla.

Toimenpide voidaan suorittaa Helsingin, Tampereen tai Turun klinikalla.

Plastic Surgery Centerin klinikalla injektiohoidot suorittaa aina kokenut terveydenhuollon ammattilainen. Lisätietoa saat kauneuskonsultiltamme. Soita numeroon 09 278 3038 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@plasticsurgery.fi

 

Ryppyjen poisto injektiolla

Hinnasto:

Koko otsa 280 euroa

Kulmakarvojen kohotus 240 euroa

Kulmakarvojen väliset rypyt (Sibeliusrypyt) 240 euroa

Silmänympärykset 280 euroa

Suupielet 140 euroa

2 aluetta, esim: otsa ja silmänympärykset 380 euroa

3 aluetta, esim: otsa, silmänympärykset ja kulmakarvojen väli 440 euroa

Hinnat sisältävät kaiken, muita kuluja ei lisätä.

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Ennen jälkeen kuvat

otsabotox_A

silmarypyt

silmarypyt2

Ota yhteyttä   Konsultaatio   Ennen ja jälkeen -kuvia