fi sv en ru

Tatuoinnin poisto laserilla

, ,

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto laserilla   Ota yhteyttä

Poistamme tatuointeja Plastic Surgery Centerillä markkinoiden kehittyneimmällä ja tehokkaimmalla laserilla, Asclepion laserilla. Tämä on markkioiden kehittyinen laser ja toimii kolmella eri aallonpituudella sekä poistaa kaikki värit; Mustan, punaisen, keltaisen, vihreän, sinisen, lilan jne.

Olemme ainut klinikka Suomessa jolla on tämä ainutlaatuinen laserkone tatuointien poistoon. Asclepion laserissa on kaksi erilaista laserkanuunaa sisäänrakennettuna, yksi nd-yag-laser sekä rubi-laser. Tämä tarkoittaa sitä että laserillamme on kyky poistaa tatuoinnit erittäin tarkasti ja tehokkaasti. Käytämme erilaisia lasertekniikoita, kuten R20 ja uusia R1 ja R2- tatuoinnin poisto menetelmiä. Hoito räätälöidaan aina konsultaatiossa yksilöllisesti.

Laserhoito Asclepion laserilla on markkinoiden turvallisin ja hellävaraisin tekniikka. (Haluamme varoittaa, että monessa paikkaa käytetään halpoja ja huonolaatuisia lasereita joista voi herkästi tulla iho-ongelmia.)
Hoito kestää noin 10 minuuttia.

Laserhoito on kivuton, koska ennen toimenpidettä käytetään puudutusvoidetta 20 minuuttia. Käytämme myös Cryo-kylmäpuhallinta, joka tekee toimenpiteestä miellyttävän ja kivuttoman.

Hoidon jälkeen suositellaan auringonvalon välttämistä hoidetulle alueelle 4-5 viikkoa toimenpiteen jälkeen.

Hoitojen määrä tatuoinnin kokonaan häviämiseksi vaihtelee, mutta yleensä tarvitaan noin 3-8 kertaa. Hoitokertoihin vaikuttavat muun muassa tatuoinnin väri, värin laatu,tatuoinnin ikä sekä tatuoinnin paikka.
Tatuoinnin poistossa laser hajottaa värin pintakerroksen jotka muuntuvat pienen pieniksi osiksi ja nämä siirtyvät ihon kautta normaaliin aineenvaihduntaan.
.
Kaikki tatuoinnipoistot tekee aina kokenut sairaanhoitaja tai lääkäri, joka on saanut erikoiskoulutuksen tatuoinnin poistoon.

Toimenpide voidaan suorittaa Helsingin, Tampereen tai Turun klinikalla.

Helpoiten varaat ajan soittamalla meidän vastaanottosihteerille, puhelin 09 278 3038, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tatuoinninpoisto@plasticsurgery.fi

Tervetuloa Plastic Surgery Centerille tatuoinninpoistoon tai maksuttomaan konsultaatioon!

Hinnasto/hoitokerta:

Pieni tatuointi                       140-210 €
Keskisuuri tatuointi 6×10 cm         200-260€
Iso tatuointi 10-15 cm                 260-300€
Suuri tatuointi 15-23 cm               300-420€

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

tattoo_1-300x112

tattoo_2-300x110

tattoo_3-300x202

tattoo_4-300x126

Ota yhteyttä   Konsultaatio   Ennen ja jälkeen -kuvia