fi sv en ru
Täyteainehoidot

Olemme erikoistuneet täyteainehoitoihin  Ota yhteyttä

Meillä Plastic Surgery Centerillä on useiden vuosien kokemus täyteainehoidoista. Käytämme markkinoiden tehokkaimpia ja turvallisiksi testattuja tuotteita.

Täyteaineet ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä ne nuorentavat ilmettä hetkessä sekä toimenpide on nopea eikä juuri vaadi toipumisaikaa.

Täyteainehoidot ovat yleistyneet viimevuosina, ja pistoshoidot ovatkin varteenotettava vaihtoehto kirurgin veitselle, mikäli toiveissa on korjata tai häivyttää esimerkiksi ikääntymisen merkkejä tai päästä eroon jostakin esteettisestä haitasta omassa ulkonäössä.

Plastic Surgery Center tarjoaa eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita. Täyteaineiden yleisiä käyttötapoja ovat esimerkiksi huulten täyttäminen ja muotoilu, poskipäiden korostus sekä suupielten ryppyjen silottaminen.

Yhden hoitokerran vaikutus näkyy välittömästi ja kestää jopa useita kuukausia. Vaikka toipumisaikaa ei tarvita, kannattaa muistaa, että täyteainehoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä hieman punoitusta, mustelmia tai turvotusta.

Täyteainehoitojen hyöty on myös siinä, että ne kosteuttavat ihoa sisältäpäin. Hoidon jälkeen iho näyttää levänneemmältä, kosteutetulta ja jopa vuosia nuoremmalta. Täyteaineet eivät kuitenkaan pysy ihossa loputtomiin, vaan hoitoja kannattaa uusia säännöllisin väliajoin hyvän lopputuloksen ylläpitämiseksi. Tulos on luonnollinen ja on nähtävissä välittömästi toimenpiteen jälkeen.

Voit varata ajan myös maksuttomaan konsultaatioon, jossa arvioimme kokonaisvaltaisesti asiakkaan tavoitteet, tilanteen ja toiveet hoidosta. Konsultaation pohjalta teemme sinulle esteettisen hoidon suunnitelman, joka myötäilee luonnollista ja sopusuhtaisten piirteiden saavuttamista.

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Ota yhteyttä   Konsultaatio   Ennen ja jälkeen -kuvia