fi sv en ru
Täyteainehoidot

Olemme erikoistuneet täyteainehoitoihin  Ota yhteyttä

Täyteainehoito on sopiva menetelmä ihon nuorentamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi, huulien täyttämiseksi ja kasvonpiirteiden parantamiseksi. Täyteainehoidon ansiosta olet viehättävä ja tunnet itsesi tyytyväiseksi omaan ulkonäköösi. Lopputulos näkyy välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja sen vaikutus kestää pitkään. Plastic Surgery Center tarjoaa eri tarkoituksiin sopivia täyteaineita.

Käyttötarkoitukset

Täyteaine sisältää hyaluronihappogeeliä, joka on synteettisesti valmistettu luonnollinen aine. Hyaluronihappoa on kehossa luonnostaan. Hyvän lopputuloksen antavaa hyaluronihappoa käytetään muun muassa ryppyjen ja juonteiden käsittelyyn, huulien täyttämiseen, kasvonpiirteiden parantamiseen, ihon nuorentamiseen ja ihon kosteuttamiseen.

Kokemuksemme

Plastic Surgery Centerillä on pitkä kokemus täyteainehoidoista. Tarjoamme kauniin, luonnollisen lopputuloksen ja käytämme ainoastaan parhaita täyteaineita. Toimenpiteen tekee aina terveydenhuollon kokenut ammattilainen huippumodernilla klinikallamme Helsingin keskustassa. Toimenpide ei ole kirurginen, joten voit palata töihin, liikuntaharrastusten pariin ja normaaliarkeen heti käsittelyn jälkeen. Toimenpide on nopea ja kivuton. Lisätietoa saat kauneuskonsultiltamme. Soita numeroon 09 278 3038 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@plasticsurgery.fi

Täyteainehoidon hinta

0,5 ml 280 euroa
1,0 ml 390 euroa

Toimenpide ja täyteaine sisältyvät hintoihin. Muita kustannuksia ei lisätä.

Toimenpide voidaan suorittaa Helsingin, Tampereen tai Turun klinikalla.

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Ota yhteyttä   Konsultaatio   Ennen ja jälkeen -kuvia