fi sv en ru

Karvanpoisto miehille

Karvanpoisto miehille

Karvanpoisto miehille Ota yhteyttä

Karvojen jatkuva ajeleminen on työlästä usein toistuvaa puuhaa, joka voi vaikuttaa myös ihon kuntoon. Ei-toivotusta karvoituksesta lopullisesti eroon hankkiutumista kannattaakin harkita. Karvanpoisto huippuammattilaisen tekemänä on sekä nopeaa että kivutonta. Sileän, karvattoman ihon eteen ei tarvitse kärsiä.

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon, jossa voidaan suunnitella juuri Sinun tilanteesi sopiva yksilöllinen hoitosuunnitelma!

Sopiiko karvanpoisto kaikille? Miltä alueilta karvoja voi poistaa?

Karvanpoisto sopii lähes jokaiselle, joka haluaa nauttia elämästä ilman ylimääräisiä haivenia. Esimerkiksi ihon sävy tai karvojen väri ei vaikuta hoidon onnistumiseen. Jos kuitenkin olet epävarma tai sinulle nousee mieleen kysymyksiä, osaava henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiin.

Karvoja voi poistaa lähes mistä osasta kehoa tahansa, missä karva koetaan häiritseväksi. Esimerkiksi rinta-, selkä- ja partakarvat ovat miehillä suosittuja poistokohteita, mutta alueet, joilta karvaa poistetaan voidaan sopia täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Mitä laserhoidoissa tapahtuu?

Karvanpoisto laserilla on todella kivutonta ja helppoa. Hoidon aikana ihoa viilennetään kylmäilmapuhaltimella, jotta operaatio olisi miellyttävä ja täysin kivuton. Yhden hoitokerran pituus on noin puoli tuntia, eikä jälkihoitoa tarvita, vaan voit jatkaa elämääsi aivan tavalliseen tapaan.

Yleensä hoitoja tarvitaan kokonaisuudessaan noin 3–6 kappaletta ja käyntien välissä pidetään hoitotaukoa 3–12 viikkoa. Hoito suoritetaan Alexandrite- tai Nd-yag-laserilla, jotka edustavat ainutlaatuista uuden sukupolven lasertekniikkaa.

Ota yhteyttä   Konsultaatio   Ennen ja jälkeen -kuvia