fi sv en ru zh-hans
 
Select Page

Fat transfer to the buttocks – Brazilian Butt Lift

,

Fat transfer to the buttocks – Brazilian Butt Lift

Muodokkaat ja näyttävät pakarat omalla rasvalla Ota yhteyttä

Plasstic Surgery Center on erikoistunut pakaroihin tapahtuviin rasvansiirtotoimenpiteisiin.
Suurin kokemus BBL-toimenpiteistä Suomessa jo 9 vuoden ajan.

Rasvansiirto pakaroihin on nyt suosituimpia toimenpiteitä klinikoillamme ja tämän toimenpiteen suosio on vahvassa kasvussa.

Toimenpide on hyvin elegantti ja turvallinen, koska toimenpiteessä pakaroihin käytetään kehon omaa rasvaa.

Samalla hoitokerralla vartaloa voidaan muotoilla hellävaraisella vesisuihkurasvaimulla.

Olemme erikoistuneita pakaroiden rasvansiirtotoimenpiteisiin. Plastic Surgery Centerillä on pitkä ja vankka kokemus sekä ammattitaito näissä toimenpiteissä.

Käytämme aina parhaita, tutkittuja ja turvallisia menetelmiä sekä uusinta teknologiaa.

Rasvansiirron yhteydessä teemme ensin hellävaraisen rasvaimun, jolloin rasvaa kerätään vesisuihkurasvaimulaitteella, joka on kehitetty nimenomaan rasvansiirtotoimenpidettä varten: BodyJet EVO.

Meillä on 9 vuoden kokemusta BBL- toimenpiteistä ja olemme tehneet eniten rasvansiirtoja pakaroihin ja rasvaimutoimenpiteitä Suomessa.

Teemme BBL-toimenpiteitä lähes päivittäin klinikoillamme.

Buttlift – Kauniit ja näyttävät tulokset

BBL on Brazilian Butt Lift ja tarkoittaa pakaroiden kohottamista ja muotoilua rasvansiirrolla.Pakarat voidaan muotoilla tehokkaasti rasvansiirrolla, mikäli ne eivät ole halutun kokoisia tai halutun muotoisia. Myös lonkkien ulkosyrjät voidaan täyttää ja muotoilla samalla hoitokerralla, hoito on ns. Hip-Dip. Myös muhkeat ja näyttävät pakarat voidaan korostaa vielä täydellisemmiksi.

Monilla normaalipainoisilla on lähtökohtaisesti melko pienet ja litteät pakarat, jotka voimme muotoilla helposti viehättävän muotoisiksi. Myös hiukan ylipainoisilla voi olla litteät ja suhteellisen pienet pakarat muuhun kehoon verrattuna. Nämäkin korjaantuvat helposti BBL-toimenpiteellä.

Pakaroihin on lisäksi voinut tulla muutoksia mm. urheilun, laihtumisen, raskauden ja hormonaalisten muutosten sekä iän vuoksi. Epäsymmetriset, epämuodostuneet ja pienet pakarat voidaan myös muotoilla halutun mallisiksi.

Pakaroiden rasvansiirrolla luodaan kauniit, kiinteät ja muhkeat sekä muodokkaat pakarat. Ne täydentävät muodoltaan ja kooltaan naisen mielikuvaa kauniista pakaroista ja kauniista vartalosta.

Pakaroiden suurentaminen parantaa vartalon naisellisuutta ja linjakkuutta sekä lisää elämän laatua.

Rasvansiirto on sopiva menetelmä myös silloin, kun toivomuksena on saada nykyistä täyteläisemmät, luonnollisen tuntuiset ja kiinteät pakarat. Rasvansiirrolla voidaan lisäksi korjata pakaroiden epäsymmetriaa, leventää lonkkia sekä korvata implantit, jotka halutaan poistaa. Tavallisesti yksikin rasvansiirto riittää halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Esteettisesti miellyttävin ja näyttävin muutos BBL-toimenpiteessä saadaan yleensä aikaan, kun rasvaa poistetaan keskivartalosta, esim. kyljistä, vatsasta tai jenkkakahvoista ja alaselästä. Tätä rasvaa siirretään pakaroihin. Samassa yhteydessä voidaan poistaa rasvaa myös muiltakin alueilta.

Mikäli pakaroihin halutaan todella suuria muutoksia, tarvitaan mahdollisesti kaksi toimenpidettä. Rasvansiirtojen määrään vaikuttavat esimerkiksi pakaroiden nykyinen muoto ja koko sekä kudosten laatu. Plastic Surgery Centerillä pyrimme aina mahdollisimman kauniiseen ja näyttävään lopputulokseen.

Jotkut asiakkaat hakevat pientä muodon muutosta ja muotoilua sekä kohotusta, toiset haluavat isompia ja todella näyttäviä muutoksia pakaroihinsa. Pyrimme aina kuuntelemaan ja tyydyttämään asiakkaan toiveet saavuttaen näin toivotun tuloksen.

Konsultaatio ennen toimenpidettä

Ennen toimenpidettä suosittelemme konsultaatiota Helsingin, Tampereen, Turun tai Oulun klinikallamme. Rasvansiirtotoimenpiteen konsultaatiossa, Plastic Surgery Centerillä, kerromme perusteellisesti toimenpiteen yksityiskohdista. Tällöin voit esittää myös haluamiasi kysymyksiä. Konsultaatiossa saat nähtäväksesi ennen- ja jälkeenkuvia vastaavista toimenpiteistä sekä näet huippumodernin klinikkamme. Konsultaation yhteydessä saat tarkan hinnan toimenpiteestä.

Laboratoriotutkimuksia tai muita tutkimuksia ei yleensä tarvita ennen toimenpidettä.

Mikäli et pääse tulemaan klinikallemme konsultaatioon, konsultaatio voidaan suorittaa kuvien perusteella lähettämällä kuvia pakaroista/vartalosta sähköpostiimme info@plasticsurgery.fi kuvakonsultaatiota varten. Sähköpostikuvakonsultaatiossa tulee mainita myös nimi, yhteystiedot, ikä, pituus, paino, terveydentila, lääkitys, mahdollinen tupakointi ja aiemmin tehdyt leikkaukset. Kirurgimme voi sen jälkeen tehdä arvion toimenpiteestä ja olla yhteydessä asiakkaaseen sähköpostitse tai puhelimitse.

Turvallinen ja hellävarainen toimenpide

Toimenpide on todella turvallinen ja komplikaatiot ovat hyvin harvinaisia. Klinikoilamme ei ole koskaan ollut komplikaatiota rasvansiirron yhteydessä. Turvallisuus perustuu klinikan henkilökunnan ammattitaitoon, hellävaraisuuteen, moderniin menetelmiin ja leikkaussalin korkeaan hygienia- ja steriliteettitasoon.

Rasvansiirto suoritetaan aina paikallispuudutuksessa. Toimenpiteen aikana ei tunnu kipua, koska pehmeä ja hellävarainen vesisuihkutekniikka levittää puudutusaineen tasaisesti rasvakudokseen. Toimenpidealue on tämän jälkeen täydellisesti puutunut koko toimenpiteen ajan.

Rasvaa siirretään pakaroihin yleensä keskivartalosta, esim. kyljistä, vatsasta tai jenkkakahvoista ja alaselästä sekä reisistä. Tätä rasvaa siirretään pakaroihin.

Rasvaimualueen ihoon tehdään hyvin pieni reikä, jonka läpi rasva kerätään hellävaraisesti ohuella imukanyylalla.

Buttlift toimenpiteessä on 2 vaihetta:

1. Hellävarainen rasvaimu ja rasvan keräys. Halutuille alueille tehdään hellävarainen vesisuihkurasvaimu. Rasvaa kerätään filtterin läpi erikoissäiliöön. Pieneen siirtoon rasvaa kerätään noin 500-1000 ml ja isompaan rasvansiirtoon rasvaa kerätään noin 1000-2400 ml. Pienet vesi-impulssit, jotka tulevat kanyylan kärjestä, irrottavat hellästi rasvan, jonka jälkeen rasva imetään kanyylasta säiliöön. Käytämme Helsingin, Tampereen ja Turun klinikallamme parasta rasvaimu- ja rasvansiirtotekniikkaa rasvan keräykseen: BodyJet EVO.BodyJet EVO – vesisuihkurasvaimu on tehokkain ja hellävaraisin sekä turvallisiin rasvaimutekniikka. Rasvaimulla hoidettavista alueista tulee sileät, tasaiset ja luonnollisen näköiset.

2. Rasvansiirto. Kerätty rasva siirretään erikoisruiskeisiin. Rasvansiirron yhteydessä pakaran alaosaan tehdään yleensä yksi pieni reikä (n. 2mm)/puoli mahdollisimman huomaamattomaan paikkaan. Tästä ei jää näkyvää, huomattavaa, merkkiä jälkikäteen katsottuna. Rasva ruiskutetaan ohuella kanyylalla, erikoislaitteen avulla, tiheästi ja tasaisesti pakaran ihonalaisiin rasvakerroksiin. Lopuksi pienet reiät suljetaan sulavalla ompeleella. Tavalliset määrät rasvansiirtoon ovat noin 450-950 ml / pakara. Pakaroiden volyymi ja muoto muuttuvat välittömästi toimenpiteen aikana. Rasvaa laitetaan siten, että asiakas saa pakaroihinsa toiveidensa mukaisen muodon.

Toimenpide kestää normaalisti noin 2 tuntia sisältäen rasvaimun ja rasvansiirron. Rasvansiirto on kivuton, koska pakarat puudutetaan tehokkaasti ennen toimenpidettä hellävaraisella suihkutustekniikalla.Siirretystä rasvasta, BBL – toimenpiteessä, noin 70-80 % jää pakaroihin pysyvästi, mikäli asiakas noudattaa jälkihoito-ohjeita tarkasti. Siirretty rasvakudos on toipumisen jälkeen samanlaista omaa rasvaa kuin muukin oma rasva. Hoidettu alue on hoidon jälkeen tasainen ja kimmoisa sekä ihon pinta on normaalin näköinen.

Emme käytä silikoni-implantteja pakaroihin

Pakaroita on aikaisemmin jossain määrin suurennettu silikoni-implanttien avulla. Implanttileikkaus pakaroihin aiheuttaa komplikaatioita yli 60% tapauksista. Tämän vuoksi emme lainkaan käytä silikoni-implantteja pakaroihin. Implantteihin liittyvät komplikaatiot ovat mm. implanttien rikkoutuminen ja liikkuminen, kipu, infektio ja kapseloituminen. Turvallisuuden vuoksi rasvansiirto on myös ylivoimaisesti suosituin toimenpide pakaroiden muotoiluun. Enää ei suositella implantteja pakaroihin. Täyteaineiden käytöllä ei myöskään voida saavuttaa luonnollista ja pysyvää lopputulosta.

Vartalon muotoilu kätevästi samassa toimenpiteessä kuin BBL

Mikäli haluat tai olet harkinnut vartalon muotoilua, voimme tehdä vartalon muotoilun pakaroiden rasvansiirron yhteydessä. Vartalon muotoilussa tavalliset rasvaimualueet ovat vatsa, jenkkakahvat, kyljet, reidet, kaksoisleuka, selkäpoimut, olkavarret jne. Halunnet samassa toimenpiteessä hoikan vyötärön, linjakkaat reidet, eroon ei-halutuista rasvakertymistä? Teemme vartalon muotoilua rasvaimulla, hyvin monille asiakkaillemme, pakaroiden rasvansiirron yhteydessä. Kerro meille toiveesi konsultaation yhteydessä. Vartalon muotoilussa on mahdollista poistaa useita litroja ylimääräistä rasvaa, josta haluttu osa siirretään pakaroihin BBL-toimenpiteessä.

Nopea toipuminen Buttliftin jälkeen

Rasvansiirrosta toipuu yleensä muutamassa viikossa. Suurin osa turvotuksesta häviää kolmannella viikolla toimenpiteestä ja lopullinen tulos on arvioitavissa noin 3-4 kuukauden kuluttua, jolloin suoritetaan jälkitarkastus. Kevyt liikunta, kuten varovainen käveleminen, on mahdollista seuraavana päivänä. Kovaa ponnistelua on syytä välttää 4 viikon ajan. Yleensä arkuutta on 7-14 päivää hoidetuilla alueilla. Sairausloman kesto on yleensä 2–10 päivää. Pakaroihin asettunut ja tarttunut rasva on elävää ja pysyvää. Toimenpide on hyvin turvallinen sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Rasvan ottokohtaan tulee ohut ja kevyt painetekstiili, jota käytetään noin 3-4 viikkoa. Toimenpiteen jälkeen asiakas voi lähteä klinikalta samana päivänä levättyään klinikalla 4-6 tuntia. Istumisen välttämistä suositellaan noin 2-4 viikkoa toimenpiteen jälkeen (satulatuolilla voi istua siten, että paino ei tule hoidetuille alueille). Nukkumista vatsallaan suositellaan 4 viikkoa toimenpiteen jälkeen.

Tupakointi on hyvä välttää 4 viikkoa ennen toimenpidettä ja 4 viikkoa toimenpiteen jälkeen. Tupakointi lisää komplikaatioriskiä ja vähentää huomattavasti rasvan pysymisprosenttia.

Mikäli sinulla on kysyttävää voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.
Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Helpoimmin varaat ajan konsultaatioon tai toimenpiteeseen sähköpostitse info@plasticsurgery.fi tai soittamalla vastaanottosihteerillemme, puhelin 092783038

Tervetuloa!

Miksi valita Plastic Surgery Center

  • Pitkäaikaisin ja suurin kokemus BBL-toimenpiteistä Suomessa.
  • Konsultaatiot ja toimenpiteet turvallisesti Suomessa.
  • Turvallisuus, laatu, ammattitaito ja luonnollisuus.
  • Suomen suurin ja johtava esteettinen klinikka, avoinna joka päivä.
  • Suomen parhaimpia asiantuntijoita ja erikoistuneita rasvaimu-rasvansiiirtotoimenpiteisiin.
  • Kattavat vakuutukset.
  • Käytössä uusin ja paras teknologia sekä modernit menetelmät.

Hinnasto:

1. Buttlift Alk. 3 900 €

Toimenpiteiden tarkat hinnat määritellään konsultaatiossa.

Lue tärkeää tietoa maksuehdoistamme.

Katso ennen jälkeen kuvat

rasvansiirto pakaraan

rasvansiirto pakaraan

rasvansiirto pakaraan

rasvansiirto pakaraan

rasvansiirto pakaraan

Ota yhteyttä   Konsultaatio   Ennen ja jälkeen -kuvia

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje

Varaa aikasi maksuttomaan konsultaatioon! ›